STEREO HEARTS


Spelas om och om igen, kan inte få nog typ, haha.


FREDAG

Hejhopp, nu är det äntligen helg. Jag var seriöst helt död efter skolan. Trots att vi bara har gått i tre dagar. Fattar typ ingenting av något. Får väll hoppas på att min hjärna kommer igång så småningom, hehe. Ikväll har jag tränat och det blir det även i morgon. Sedan ska jag döma småttingar på Hörnettdagen. Blir nog bra. Nä, nu ska jag sova eftersom jag måste upp tidigt i morgon. Sleep tight♥

KÖPT

Jahapp, detta är då det som jag shoppade i Malmö och Stockholm. + En lång stickad kofta från Weekday och en munktröja från Peak. Hittade mycket bra med överdelar, men dock inga underdelar förutom shortsen. Men brallor köpte jag ju när jag kom hem.

OFF TO SCHOOL


Godmorgon. Nu är jag redo att åka till skolan för den första riktiga skoldagen med plugg. Kommer va döslut efter, haha. Puss sålänge

SPIDER

Kolla in spindeln som vi såg i Malmö!!! Utan benen var den typ 5cm. Ni ser ju själv hur stor den är jämfört med getingen som den har lindat in/snurrat in eller vad fasen den har gjort.
Nu till dagen. Har ju gjort bort första dagen på ny skolan, lite läskigt vare. Och ändå var det bara ettorna där.. hehe. Men det kommer nog att gå bra förhoppningsvis. Börjar 10.00 imorgon vilket är bra, men mindre bra är det att vi börjar med jobba efter schema. Jag som inte ens vet vart toaletterna ligger, hur ska jag då hitta dit vi ska ha tyska direkt på morgonen? Annars gick dagen bra och vi fick sluta vid 12.00 tiden. Nu på kvällen har jag haft hockeyträning och efter det var det intervaller, hej mer träningsvärk än jag redan har... hah. Lång text så det är bäst att jag slutar nu. Hejsvejs.

NYTT

Grå/Svarta jeans och Vit blus från BikBok-Blåa jeans och Brun stickad tröja från JC-Kalender från Akademibokhandeln.
Eftersom bilderna på det jag köpte i Malmö blev helt åt skogen dåliga så visar jag dagens inköp nu istället. Det andra kommer förmodligen upp i morgon.

REGNIGT...

Hejhallå! Är nästan nyss hemkommen efter en liten tripp på stan med mami och brollan. Eftersom det regnade idag så tog vi tillfället i akt att åka in och fika och shoppa lite. Tänkte försöka få några vettiga bilder på shoppingen från Malmö som jag hade tänkt att visa, sedan kommer väll förmodligen det jag köpte idag dyka upp här på bloggen lite senare. Ikväll har jag träning och om det blir som tänkt så blir det mys med Sandra och Therese sedan. Nu ska jag som sagt knäppa lite kort på kläder och sånt. Tjingen sålänge!

DAG 5-HEMRESA

Här är de sista bilderna från resan som jag hade tänkt att visa. Vi åkte från Malmö tidigt på morgonen och hamnade i Stockholm under dagen. Åkte på Barkarby och kollade lite där, ni vet de som har varit på reklamen? Iaf, käkade donken och sedan bar det av hem igen. Det var verkligen jättekul att hälsa på Johanssons och se hur de har det som, en helvärd tripp helt enkelt!

DAG 4-MALMÖ

Sista dagen i Malmö spenderades i Falsterbo och Skanör, väldigt mysigt. Dock lite kallt, speciellt i vattnet. Så jag badade inte. Senare på kvällen åkte vi till Ribersborgs kallbadhus. Man bastar och badar senare ute i havet, dyngkallt vare, men skönt när man kom upp ;).

DAG 3-MALMÖ

Tredje dagen spenderades på stan och till lunch blev det en thaibox. Lite senare åt/drack jag en smoothie to die for, asså verkligen dögod! Efter det drog vi till Västra Hamnen och tittade lite på de fina lägenheterna, men framförallt turning torso. Testade även på att köra segway den dagen. Kul, men jättesvårt.

DAG 2-MALMÖ-KÖPENHAMN

Här är bilderna från kvällen i Köpenhamn, vi var på ett väldigt populärt tivoili. Tänkte sammanfatta lite.
Åt gott på Hard Rock Café. Gick runt och kikade på det stora tivoliområdet. Kastade pilar, bollar osv. Väntade på de andra när de åkte karuseller. Lyssnade en väldigt liten snutt på ett band som spelade där (ett danskt då, fattade ingenting. Men det var mycket folk så de måste ha varit poppis eller nått) Åt chokladdoppade jordgubbar, marshmallows och nougat, som förövrigt är det godaste jag ätit. Tog tåget hem mitt i natten någon gång.

DAG 2-MALMÖ-KÖPENHAMN

Andra dagen i Malmö spenderade vi i Danmark. Tog tåget över, tog sisådär 30min så det gick snabbt. Vi chillade lite på ströget, hah. Och sedan gick vi till Nyhavn (sjunde bilden) En massa småresturanger alldeles bredvid varandra. Jag åt typ smörrebröd som är typiskt danskt. Men alltså den kyckling och svampsaken som jag fick in smakade verkligen inte bra, haha. Så istället blev BJ min lunch. Sista bilden är från någon wierd sak som typ uppträdde på gatan ;). Iaf, så var i Köpenhamn hela dagen, tror att tåget vi tog hem gick någonstans vid 01.00. Men dessa bilder är bara från dagen, det kommer fler från kvällen lite senare. Pusss

PALLA RUBRIK


Haha, ful man är (y)

Med denna bild ville jag visa mitt nya skal som jag köpte idag. Snyggt som tusan. Det är typ en bumper fast med glas på baksidan, nice. Cyklade in till stan med Therese och Daniel. Och ja, ni läste rätt. Vi cyklade, helt amazing. Väl där skulle vi kolla klasslistorna på Nola, fast då höll dom typ på att göra om dom :s. Men det verkar som att alla andra har fått reda på klaserna ändå, konstigt.. Aja, vi strosade på stan en stund och sedan kom Sandra och joinade ett tag. Vid 15.30 tiden så cyklade jag hem själv, eftersom Therese och Daniel skulle vara hurtiga och träna och Sandra hade moppen. Ikväll blir det förhoppningsvis filmkväll men bruttorna, och där ingår även Danielbooi som jag efter dagens tripp på stan har insett att han är lite femenim. Thigta skinnbrallor i röd kulör pasade honom utmärkt, HAHA. Aja, ska göra annat nu. Pusshej.

 


DAG 1-MALMÖ

Som ni ser så har jag lite tunnt på bildfronten från första dagen och det beror på att vi gick på stan. Vilket iof inte är någon ursäkt, men det regnade också. Och det gjorde att jag inte var sådär jättevillig att ta upp kameran från väskan. Vi shoppade och fikade typ, haha. Muffinsen och hasselnötslatten var dundergoda.

LIKE A RED ROSE

Medans jag väntar på att datorn ska ladda in alla andra bilder från Malmö så passar jag på att visa en bild på rosen som världens bästa Lina hade köpt till mig när vi kom fram. Tack gullunge♥

HOME, SWEET HOME

Hallådär! Är nyss hemkommen efter att ha varit på resande fot nästan hela dagen. Har nämligen varit i Malmö i sisådär 5 dagar. Trots det dåliga vädret Skåne bjöd på så har det varit en toppenresa! Berättar mer sedan, har även en hel del bilder som jag tänkte dela med mig av. Puss sålänge!

CONVERSE

Äntligen har jag ett par nya låga converse. De gamla var inte mycket att ha längre, haha.
Dagen har varit bra faktiskt. Har varit hos mormor och morfar för firande av mormor, där blev det massa fika och mat. Vilket kanske inte var sådär jättebra eftersom vi skulle ha en hel del fystester med hockeyn senare på eftermiddagen, bla coopertest. Men det gick faktiskt bätte än väntat, men det bästa av allt är ju att man har gjort bort det. Så slipper man gå och gruva sig mer, haha. Aja, nu väntar tvn. Puss♥

DAGENS OUTFIT ;););)

Målarbrallor, opassande tröja och träskor tillhandhålles i garaget osvosv..
I brist på annat så hjälpte jag mor min att måla om en byrå idag. Väldigt inspererande och roligt... Menmen. Nu ikväll har jag varit på arenan för en kick-off med hockeylaget. Det är nu det börjar, kul som attan! Nä, detta har jag inte tid med. Tjingen

GÅRDAGEN

Godkväll. Gårdagskvällen spenderades med en mycket saknad Camilla hemma hos henne. Såg ett par avsnitt av OC innan vi käkade och sedan drog till affärn. Och Camilla körde. Snacka om att jag höll andan hela vägen asså. Men vi kom fram och var i liv allihopa så det gick kanoners. Sedan blev det tjockande framför ett antal avsnitt till. BESATT... hah. En mycken mysig kväll med en mycket omtyckt tjej!

GAMLA GODA TIDEN

Satt och kollade igenom datan lite och hittade dessa bilder så här är några very old (men otroligt puddiga) pictures på mig och mina vänner. ENJOY!

FREDAG

Iphonebild
Åhhhhhhhhhhhh, fasen också. Hade skrivit ett skitlångt inlägg och som vanligt när man har gjort det så försvann det........
Iallafall, vill ni veta en grej?? I morse ringde klockan 08.00 som bestämt. Trött som attan var jag var och blev inte mindre av att tänka på vad som skulle ske sedan. Menmen, jag slängde i mig lite mjölk och flingor och sedan drog jag, mamma och brorsan min till Skyttis för att springa. Kan ni fatta?? Att jag steg upp så tidigt en sommarlovsdag för att  springa? Så tänkte jag innan vi for iaf, men nu i efterhand så var det jätteskönt, för man hade gjort bort träningen för dagen och ändå var klockan 9.30. SKÖNT! Aja, när jag kom hem blev det en skön dusch och en rejäl frukost sedan efter att ha hängt i soffan en stund drog jag, mami och papi till stan.  Där vi bland annat åt gott. Juste om ni inte smakat hasselnötslatte på coffeehouse by george så måste ni göra det omedelbart, det godaste som finns typ.

FJÄRDE AUGUSTI

Random ful bild osvosvosv.
Var ett tag sedan sist, men nu är jag igång igen (som jag alltid säger, men vad händer...) Idag har jag inte gjort särskillt mycket utan mest tagit det lugnt hemma. Har följt mamma på affärn och sedan kom farmor och farfar på fika. Mer än så tänker jag inte göra idag. Eller jo juste, det är ju fotbollsträning, med springning innan (y) Blir nog toppen! :)

RSS 2.0