OFF TO SCHOOL


SÖNDAGKVÄLL

Har sedan jag kom hem bråkat med naturläxan vi har tills imorgon och det ser inte bra ut, haha. Onödigt inlägg, men ah. Nu ska jag sova. Sleep tight.

AT CÄMIE'S HOUSE


Sitter hemma hos denna snygging nu och myser. Började dagen med städning på arenan, hej blåsor på händerna (y) Sedan kom Camilla och vi kikade på j18's match. Efter en sväng på Konsum gick vi hem till henne och lagade go käk. Potatisgratäng, kyckling och sallad. Nu på kvällen blev det gränsaker, dipp och kladdkaka. Hehe, tur vi ska träna imorgon. Nu ska jag umås med Cämie, tjingtjing

FREDAG

Det är ju inte precis lite snö vi har fått. Men nu är det nog tycker jag, vill ju inte snöa in eller så.
Kollade alldeles nyss genom Therese's blogg och blev förbannad, avundsjuk och allmänt deprimerad, haha. Såg allt hon shoppat i USA och sedan så har jag ju pratat med henne på skolan och det är inte direkt tråkiga saker hon gjort. Får förmodligen fortsätta vara sur och fortsätta att längta, men snart så åker ju vi till värmen och det känns ju skönt det också. Nu väntar soffan så tjingtjing.

PUMPED UP KICKS

Hola! Känner att jag hela tiden säger att jag ska bli bättre med bloggningen men ändå så blir det inte så, haha. Men som ni vet så tränar jag en del och när ajg varken har plugg eller träning så prioriterar jag annat. Men lite då och då slänger jag in något  inlägg.
Började dagen med tidig träning, som efteråt kändes hur skönt som helst att ha gjort bort. Men som innan kändes som helvetet själv. Efter den har jag tagis det lugnt hemma, knäppt lite kort, varit en sväng till farmor och farfar och kollat en det serie-avsnitt. Mys-Söndag!  Min kväll kommer att bestå av dator och tv-häng. Ha det gött!

THE A TEAM

The worst things in life come free to us
And we're all under the upperhand
Go mad for a couple of grams
And we don't want to go outside tonight
White lips, pale face
Breathing in snowflakes
Burnt lungs, sour taste
Light's gone, day's end
Struggling to pay rent
Long nights, strange men
The worst things in life come free to us
And we're all under the upperhand
Go mad for a couple of grams
And we don't want to go outside tonight

White lips, pale face
Breathing in snowflakes
Burnt lungs, sour taste
Light's gone, day's end
Struggling to pay rent
Long nights, strange men

SLÄKTMIDDAG

Har haft en fullsmockad kväll med träning och släktmiddag på varvsberget. Åkte direkt från skolan till träningen sedan hem och försöka fixa mig på en halvtimme sedan destination Varvsberget. Maten ser ju skitäcklig ut på bilderna, haha men det var supergott!

Gotta break loose cause that's the motto

Sedan sist jag bloggade har jag ätit mängder av fruktsallad, pluggat inför bla ett tal och ett mattetest, följt med Rebecka till solariumet, fikat med fina vänner, fått en försenad present från Therese i form av 2 dundergoda Victoria's Secret bodylotion och en mascara och tränat i massor.

MYS SÖNDAG

Bakade denna goda kaka idag, den blev inte riktigt som jag trott men trots allt god. Vilket är det viktigaste. Idag har jag inte gjort särskillt mycket. Jag hade tänkt städa rummet men ännu har jag inte gjort det. Dock har jag förberett litegrann för mitt bokprat på Engelskan imorgon. Måste även påbörja mitt tal om en förebild som jag ska ha på Onsdag. Ikväll blir det box framför handbolls EM. Nu ska jag fortsätta med Engelskan så tjingtjing.

SJUNDE JANUARI

Blev väckt i morse av att mamma ringde. Hon var på stan och undrade om jag ville käka med henne. Så jag gjorde mig i ordning och åkte sedan till stan och åt gott. Blev dock bara en timme på stan eftersom vi skulle åka upp på Skyttis och kolla på min lillebrors match. Från stan fick jag med en sport-bh, två värmeskydd och ett torrschampo. Ska snart gå och packa inför imorgon. Åker till Kuben för Terrassen cup med fotbollsgym. Tjingtjing.

GLADIATORERNA

Sitter i soffan och kikar på Gladiatorerna som har premiär idag. Kul att det är tillbaka, haha.

UGG AUSTRALIA

Sitter och kollar runt lite och fastnade på ugg's hemsida. Detta kan ju vara världshistoriens skönaste dojjor. Jag vet att det finns många som tycker att dem är döfula, men det tycker inte jag. Har ett par sånna som är till vänster i brunt dock i en högre modell men jag skulle då inte tacka nej till dessa par. Måste ju införskaffa mig en onepiece och ett par nya uggs så är fjällsoutfiten maxad! haha

MATCH

Följde med på brorsans match och tog med mig det nya objektivet, som man kan zooma mycket längre med än det andra standardobjektivet som jag har. Kul att testa eftersom man inte kan knäppa "vanliga" bilder med det. Förresten så vann dom.

It's right here, inside us

Ojoj, mycket suddiga iphonebilder på senaste tiden.
Ligger och halvsover i sängen i brist på sömn, sovde inte många timmar inatt. Dels för att jag kollade matchen men också för att jag klev upp tidigt för att åka och städa med laget på arenan. Efter 2 timmar var jag ganska så less kan jag säga, varför måste man riva exakt alla matchprogram i småbitar? Sjukt irriterande. Ifall jag orkar så följer jag senare ikväll mamma till Skyttis och kollar på min brorsas cup. Nu: Sova lite till, pusss

YOU'RE TOO WEAK TO CARRY ON THE FIRE

Gårdagskvällen spenderades med ma familia för en fullspäckad hockeykväll. Det började med Modo-Timrå som avslutades med Modo vinst!  Därefter varvades glass och kaffe för att inte somna inför JVM finalen. Konstigt nog höll jag mig vaken och tog mig igenom hela matchen utan att somna till. Det kan ju naturligtvis också bero på att matchen var mer spännande än någonsin. Och grabbarna kämpade till sig ett guld, vilket var skitkul.

YOU LEARN

Åh, vill till stugan och bara mysa nu!
Anyway, började dagen med att kliva upp rätt tidigt för att åka och träna. Det gick hyffsat men tanke på mitt ben och så. Har även följt med mami och handla sedan bara slappat. Tryckte i mig lite B&J till modo matchen, som de för övrigt vann. Är sjukt trött nu eftersom jag klev upp 8.30 i morse så jag ska nog ta och sleepa lite för att sedan kliva upp och se JVM finalen inatt. Men vi hörs!

HÅLL HUVUDET HÖGT

Idag har jag inte gjort sådär värst mycket, men ändå mer än de 2 senaste dagarna. Började med att åka in till stan för en lunch på Kina med Camilla. Kändes välbehövligt att snacka lite, haha. Proppmätta strosade vi en stund på stan men blev less och tog bussen hem. Nu ikväll har jag hunnit med att åka till min fotbollstränare för att få lite övningar och sådär eftersom jag har fått någon slags bristning i lårmuskeln. Efter det åkte jag på Kempis och körde klockan på min match. Skulle egentligen ha spelat men eftersom jag gjort illa mig så blev det inte så... Imorgon blir det väckning ganska tidigt för att åka till Kempis, ska dock inte träna på is utan gör dom övningar jag fick idag. Nu tänker jag borsta tänderna och dejta sängen så godnatt♥

2011


NEW YEAR, A NEW BEGINNING

Tog en rejäl sovmorgon idag och gjorde mig en smoothie till frukost. Sedan dess har jag bara degat i soffan, skönt som attan! Sedan ikväll blir det träning och förmodligen inte så mycket mer. Så tjingtjing.

RSS 2.0