OVER THE EDGE.

Tjululu, Ovärd dag idag igen. Som förmodligen morgondagen också kommer att bli. Städade skåpen, spelade yatzy och kollade på Scrubs. Fick även veta att jag höjt mig till MVG i Svenska och Tyska (happyface typ) HAHA. Efter skolan fick jag följa med Therese, hennes mor och bror till Lundberg och fika, göttttt. Aja, tjingen

EGENSYDD FÖR TUSAN.

Här har ni min onepiece som jag gjort alldeles på egen hand, förutom MariAnns hjälp då.. Nämen alla brudar i klassen gjorde varsinn i olika färger, så vi är sjukt snygga nu när vi myser på hemma.


MÅNDAGSLYX

Just nu sitter mammis och jag ute på våran nya altan och äter rabarberpaj med jorgubbar. Eller ja, nya och nya, nyrenoverade om jag säger så. Och pajen, den var gudomlig. Måndagslyx helt enkelt.

TRETTIONDE

Ungefär såhär seriös känner jag mig idag. Ja, då fattar ni. Skolan idag var fruktansvärt ovärd. På bilden vässade vi pennor och efter det hade vi lunchrast i 2 timmar, men då tog vi initiativet och gick till hkn där vi putsade fönstren. Inte frivilligt dock, utan för att slippa göra det sista lektionen. Hur som helst gick vi bara halva matten och slutade därför vid 12.30. Som sagt, ovärd dag.. Nä, nu ska jag käka och sedan bege mig på träning, puss alla fina♥

SATAN I GATAN

Guten Abend min vänner. Tyska skillen där då, joruuuu. Som sagt dömde jag en match idag, det gick kanoners. 250kr rikare, inte dåligt. Efter det hann jag knappt komma hem innan jag cyklade upp igen, för brollan hade match. Kollar nu på solsidan och ska göra mig en gó macka. Säger godnatt nu, för detta blir förmodligen det sista inlägget ikväll.

MORSDAG

Heyyyy skeva brillor, yaya.
Vaknade vid 10 tiden även idag, men detta för att vi skulle uppvakta mamma. Det är ju morsdag idag. Och det betyder att vi först ska till farmor och farafar och fika, sedan ska även mormor, morfar och gammelmormor hit på mat och fika. Fikamagen kommer förmodligen att vara proppfull efter denna dag. Vid 16.00 ska jag upp på Kempis för att döma, F99 tror jag att det var. Kommer bli super, OM solen skulle titta fram och om regnet skulle avta.

OM SANNINGEN SKA FRAM.

Random fula bilder.
Helluu, ligger i soffan och kikar på CL finalen, Barca leder med 3-1 så liver leker. Tro nu inte att jag har degat i soffan sedan förra inlägget, för det är nämligen inte sant. Jag, pappa och brorsan åkte och hälsade på farmor och farfar en sväng, vi käkade även pizza där också. Då vet ni liksom, haha. Aja, kick some ass tonight!

GIVE ME EVERYTHING

God eftermiddag. Sitter (läs:ligger) i soffan och degar jeeeevel. Vaknade vid 10 tiden. Typsikt att man inte kan sova ut när man väl kan göra det.. I alla fall drog jag en springtur efter frullen. Vilket var überskönt! Men jag hostade som en gris vägen haha, men det är sånt som man får ta. Senare ikväll blir det troligtvis en till kväll hemma. Det känns mest lockande faktiskt. Vi höres, tjing♥

VET INTE OM JAG SKA KALLA DET TILLBAKA.

 

Hej igen typ, eller nått. Nu har jag äntligen en ny efterlängtad dator så jag tror (lovar ingenting) att jag kommer blogga bättre framöver. Nu när jag har tid över och allt.

 

Ikväll har jag bara umgåtts med min familj in our house. Till middag gjorde mamma en variant på hennes underbara fläskfilépasta. Denna gång med kyckling, lika gott. Inte nog med det blev det chokladsak till efterrätt. Alltså när man doppar frukt och sådant i choklad, vi hade annanas, jordgubar och vindruvor. Jaja, nu är det BB som gäller. Tjingen sålänge :)

RSS 2.0