S T U G A N

 
Idag följde jag med till våran sommarstuga. Jag och Jonte passade på att göra bort dagens träning där, backintervaller. Annars käkade vi en lättare lunch i form av en supergod macka, sköt med luftgevär, kände på vattnet och bara mådde gött i solen. Nu är jag hemma och ikväll har jag inte bestämt någonting så det blir förmodligen en skön hemmakväll i soffan. Tjingeling.
 
 

G Å R D A G E N

 


F R E D A G

Igår tog jag mig till Camilla på kvällen. Vi åkte och köpte en hel del godsaker och satte oss sedan i soffan framför en film. En helskön fredagskväll.
 
 

VOLUSPA


Idag när jag cyklade hem stannade jag på affären en sväng för att jag var så sugen på jordgubbar. Jag och Jonte skar upp lite frukt och gjorde kvällsfika som vi har ätit framför fotbollen. Jag är så sjukt trött efter dagen att jag nog ska gå och lägga mig snart. Får gå och lägga mig tidigt så att jag får sömn eftersom jag inte kan sova ut på morgonen. Åh, jag längtar till jag jobbat klart fast jag knappt har börjat.
 
 

T R Ä N I N G

Idag efter jag jobbat klart gick jag till gymet där Hanna, Moa och Julia var. Vi körde ett cykelpass och lite styrka, sedan sköt vi litegrann på skottrampen också. Jag kan ju säga att det verkligen känns att jag inte tränat jättehårt på sistone, bland annat eftersom vi var utomlands och så vidare. Men nu när jag har mer tid så är det hårdkörning som gäller framöver för det värsta som finns är att känna sig otränad, hatar den känslan. Börjar redan imorgon med intervaller efter fotbollsträningen. Imorgon väntas ännu mer jobb och då har jag ett 8 timmarspass. Vi ses!


J O B B

Har precis käkat frukost och ska snart hoppa på cykeln för att cykla till arenan (jobbar i shopen där). Idag har jag en kortdag, 10.00-14-00 och det känns jätteskönt med tanke på att vi har match ikväll.


B R Y G G A N

Efter min träning ikväll så kom Hanna hit. Vi tog med oss lite smått och gott och satte oss vi en av bryggorna nedanför mig. Det är faktiskt jättemysigt att sitta där på kvällen när solen håller på att gå ner. Vi satt där och pratade i ett par timmar. Efter att inte ha setts på länge så hade vi en hel del att berätta för varandra kan jag ju säga. Hur som helst så var det supermysigt.


,


N Y S T A R T

Jag hade faktiskt tänkt att försöka blogga lite mer framöver. Nu under sommaren finns det ju faktiskt tid eftersom man inte har dagar innehållande skola och en massa plugg som ska göras hemma. Iallafall så har jag börjat jobba. Ska jobba slutet på denna månad och hela Juli. Det känns lite trist att jobba under den bästa sommarmånaden då det brukar vara som varmast och så men jag kommer ändå ha tid över eftersom jag inte jobbar varje dag. Jo, tillbaka till varför jag tänker börja blogga igen är för att det är så himla roigt att kolla tillbaka på sedan, vad man gjorde och så.

H E M M A

Jag är nu hemma från Turkiet. Eller ja, vi kom hem i onsdagskväll. Det var riktigt skönt att komma bort en vecka men ännu skönare att komma hem. Konstigt nog så längtade jag hem de sista dagarna. Har aldrig gjort det förut när vi åkt någonstans. Det var inte så att vi hade det dåligt heller utan snarare tvärtom, vi bodde fint och allt. Jag har en liten tanke om att det kan bero på att vi var där förra året också, att allt inte var lika nytt och spännande. Anyway så steg graderna för varje dag och som varmast var det upp emot 38C. Dock fick jag brännblåsor andra dagen och kunde knappt ligga i solen någonting efter det (vilken kanske också bidrog lite till att jag längtade hem) men annars var allting jättebra.


IPAD MINI

Har blivit med en iPad jag med. Fick denna minin i avslutningspresent av mamma och pappa, världens bästa föräldrar.


GRILLAT

Åh herre vad skönt med sommarlov. De senaste dagarna har jag bara njutit, hängt med sköna människor, haft picknick i parken, lyssnat på bra musik och en hel del annat. Idag har jag shoppat med mamma inför Turkiet. Om jag är på blogginlägg senare kanske det kommer en liten bild på det. Ha det gött


RSS 2.0