TISDAG

Tjena, idag har jag inte gjort sådär jättemycket men åkte iallafall in till stan och åt lunch med mamma och lillebror. Efter det åkte jag hem och bakade blåbärsmuffins och sedan tog jag och Jonte oss ett dopp i älven, men det var faktiskt ganska kallt. Nu ska jag åka iväg på fotbollsträning och idag är det min tur att ha med mig fika. Vi har nämligen infört att vi ska fika efter sista träningen innan match för att snacka om den kommande matchen och så, mysigt. Hoppas bara att dom gillar det. Tjingeling!


PICS FROM TODAY


NU ÅKER JAG PÅ FOTBOLLSTRÄNING


MYSIGHETER

Sitter inne i hamnparken med Camilla och har det trevligt. Det var soligt när vi kom men nu är det typ kallt. Fast vi överlever nog eftersom vi har jordgubbar och lite så, vi hörs sen. Puss


LITE NYTT


TODAY

Tjenatjena, idag klev jag upp i god tid för att hinna göra mig i ordning innan jag begav mig in till stan för en liten dejt med mina brudar. Vi vandrade först runt en väldigt liten stund på stan innan vi sedan satte oss på Kina för en god lunch. De bjöd oss till och med på efterrätt, haha stammisar ;) Vi satt där ett bra tag innan Rebecka och Lovisa övergav mig, PP och Camilla. Så vi vandrade ännu lite till innan vi åkte hem. Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt och taggar inför säsongens viktigaste match, derby! Aja, vi hörs när vi hörs.


RSS 2.0