G Å R D A G E N




SPANIEN

 
Här kommer ett collage med bilder från när vi brudar var i Marbella i Augusti. Bilderna är PPs om det skulle vara så att någon inte förstod det. Det jag tänkte säga är att jag om mindre än två veckor åker utomlands igen, för tredje gången på mindre än ett halvår. Vi ska till Spanien med klassen, eller ja, vi är typ 8 personer som ska åka haha! Trots att vi är få så är jag övertygad om att det kommer bli superbra, garanterat en upplevelse. Det känns lite spännande men samtidigt inte. Konstigt nog längtar jag inte, kanske för att jag inte har jättehöga förväntningar direkt. Rätt vad det är kanske detta blir bland det bästa jag gör, vem vet?

NEW

Ni vet förut när jag skrev om den där Lexington jackan som jag suktade över? Jag lade faktiskt ned tanken om den då jag hittade denna skönhet. Den fick följa med hem från MQ idag och jag är övertygad om att vi kommer att komma bra överens framöver.

EVEN IF I TRY, EVEN IF I WANTED TO.

4 toppar jag inte alls skulle tacka nej till. Lexington, Bondelid och Dobber kommer de från.
 
Idag jag gick på stan en stund efter skolan kollade jag runt efter lite nya kläder som jag skulle kunna tänka mig i höst. Till min besvikelse hittade jag dock inte särskillt mycket. Nu för tiden vill jag bara klä mig i en enkel tröja och jeans och det är så oerhört stor skillnad motför hur det var förut. I exempelvis 9an ville jag alltid ha de nyaste kläderna som kom in i affärerna i stan, hängde bättre med i modet då än vad jag gör nu. Nu säger jag inte att jag var värsta modefreaket för det var jag verkligen inte, långt ifrån. Men jag var mycket medveten om vad jag ville ha för kläder och ofta var det sådant som kanske var populärt då.
 
 

F O O T B A L L


T O R S D A G

Idag är jag glad. Glad över det faktum att jag slutar vid lunchtid två dagar i veckan detta år. Det känns oerhört skönt med tanke på det fullspäckade och stressiga schema vi hade förra året. Nu kommer jag att ha tid med lite annat (förhoppningsvis). Förut såg dagarna likadana ut dvs. skola, hem, äta, träna, plugga, sova. Det kommer att bli ett bra år i år, det sista som gynasieelev, eller elev överhuvudtaget. Jag ska ta vara på det fullt ut, sista året ska bli bästa året.

RSS 2.0