Lalalala.



Hejsan. Just nu sitter jag i soffan och gör absolut ingenting, rätt tråkigt men på ett vis är det grymt skönt också. Idag så åkte jag in till stan och åt luch med Camilla & Ida. UH's tacotallrik, mumma säger jag bara! Sedan så gick vi runt och kikade på en del saker. Jag fick med mig ett rosa nagellack och en mascara hem. Efter det så promenderade jag hem eftersom jag skulle vara hemma 16.00 och bussen som jag kunde ta för att vara hemma den tiden gick 14.50. Tjurig som jag var så ville stanna ett tag till på stan så fick jag lov att traska hemmåt lite senare. När jag kom hem så fick jag slänga i mig lite mat och sedan bege mig upp till Hörnsjön för springträning med fotbollslaget. Nu är jag väldigt trött  och även fast klockan inte är så mycket så jag tänkte göra mig i ordning och sedan gå och lägga mig. Sov gott ♥

Heaven.



Nu har jag suttit ute hela dagen och solat. Eller nja jag har sprungit ut och in litegrann, eftersom det är rätt så långtråkigt att bara ligga på ett och samma ställe i flera timmar, hehe jag har dåligt tålamod (a). Vi får se vad som händer i kväll, inget är bestämt än så länge men någonting lär det väl bli.

Puss ♥

Overdrive

Song for today♥


Glass i stora lass och en fundering.



Sitter ute i den otroliga värmen av +24 grader och mumsar på denna unnderbart goda youghurt glass. Det skulle faktiskt inte sitta helt fel med ett dopp i nyänget eller så, men det känns ändå lite för kallt än. Alltså jag förstår inte varför vattnet inte kan värmas upp av sig själv, utan solens hjälp, haha. Ska fundera på hur jag kan göra för att det ska kunna bli så, om jag gör det kanske jag blir miljonär? :D

Skriver mer sedan.


Mobilblogg

Tjohej, ligger på stranden i gullvik och solar med Camilla och Ida nu. Det började med att Camilla ringde och väckte mig vid 11 tror jag och frågade om jag skulle hänga på till Idas stuga i Gullvik så nu har vi legat på ett och samma ställe i ett par timmar, awesome :D

Bloglovin

Klicka på länken och följ min blogg via bloglovin.



Följ min blogg med bloglovin

Aregentina (L)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D:D bästaste Argentina vann mot Mexico, HEJJA :)


Pitures














New soul

Sitter och kollar på Argentina-Mexico på tvn nu, 3-1 till Argentina :D Dom ska förbanne mig vinna hela VM för dom är b-b-bäst. Men aja nog om det. Jag tillbringade ju min midsommar med familjen, vilket var trevligt i och försej, men hade kanske kunnat vare lite roligare. Vi åkte ungefär kl 10.30 hemmifrån så vi kom till stugan vi skulle vara i vid halv tolv-tiden. Då käkade vi vi lunch och sedan så tog vi båten till ett mysigt ställe där de hade midsommarstång och lite andra aktiviteter. Efter det så åkte vi hem och spelade kubb, åt middag och så. På kvällen badade vi i havet i sisådär 16 grader kallt vatten, men sån tur var så kunde man värma sig i badtunnans +40 graders vatten.

Bilder kommer om en stund, håller på att ladda öven dem till datorn nu.


Rubrik

Åherregud, nu är jag hemma, eller rättare sagt så kom jag hem sent igår. Jag har inte tid att skriva nu heller, men jag lovar att skriva och slänga in lite bilder ikväll.


Ingen sommar utan reggae

Song för today♥


Ganska gammal låt, men ändå helt klockren.


Midsommar

Åherregud vad snabbt tiden går, det är ju midsommar redan i morgon. Kul ändå, men bara inte resten av sommarlovet går lika snabbt för då tror jag att jag blir galen. Men i alla fall så kommer jag spendera min midsommarafton med våran familjs vänner och barn i deras mysiga sommarstuga. Om det blir lika bra som förra året så kommer det bli supermysigt. Vi får hålla tummarna på att det blir bra väder. Jag kommer hem antingen på lördag eller söndag men då har jag med mig en hel hög bilder som jag kommer att visa.

Ha det bra så länge ♥


I'd Rather Be With You

Song for today ♥


HÅKAN HELLSTRÖM

Måste bara säga att Håkan Hellströms musik är ett måste på sommar'n. Man får värsta sommarkänslorna. Så här kommer lite smakprov :D


sol & stek

Kom alldeles nyss hem efter att ha varit på nyänget och stekt med Sandra, Therese och Camilla. Det var varmt och skönt förutom att det blåste som tusan. Menmen, snart ska vi träffas igen och hitta på något roligt.

Skriver senare :D


Feeling

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag har faktiskt ett liv utanför bloggen. Sedan att det varit grymt bra väder ute de senaste dagarna är också en bidragande orsak. Idag är det också bra väder, inte ett moln på himlen. Så jag tar en snabb paus från solningen för att slänga in ett inlägg så Camilla blir nöjd ;).

I alla fall så åkte jag in till stan igår och åt lunch på Kina med mamma. Gott som vanligt. Föresten så tror jag att det bor en liten asiat i mig, eftersom jag ääääääälskar asiatisk mat. Skit samma, jag köpte en klänning som jag hade tänkt att ha på midsommar och även en skarf.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra förutom att fortsätta pressa så att jag får lite färg. Men någonting måste jag försöka hitta på eftersom det är fruktansvärt tråkigt att bara ligga i solen hela dagen, även om det behövs.

Ha det bra ♥


Dynamite

Sitter i solen och steker till denna härliga låt, så den får bli:
Song for today ♥


Sunny day

Skeppåhoj, Vill ni veta vad jag gör nu? Jag lagar mat, duktig som jag är ;D haha. Men iaf så när jag skulle in till stan idag för att tandläkaren skulle ta en titt på min tandställning så missade jag bussen, bra gjort. Men som tur så var farfar hemma och kunde köra in mig. I kväll så har jag match mot Hägglunds, spännande att se hur det kommer att gå. Skulle egentligen inte spela men dom var lite folk så då frågade dom om jag ville spela :D.

Ska bara säga att vädret idag är jätte bra jämfört med hur det varit de senaste dagarna. Om det inte håller i sig så blir jag skogstokig.


Dancing on my own

Song for today ♥



Trött

Hejhej, Har inte hunnit med att blogga någonting idag, är sjukt trött. Kan bero på att vi gick och la oss vid 04.30... Hur som helst så kom jag ut ur duschen för ett litet tag sedan och innan det hade jag fotbollsträning.

Aja, blir ett kort inlägg, jag är inte pepp på att blogga idag.


Hugs ♥

Hos Ida

Just nu sitter jag och Camilla hos Ida och chillar stenhårt. Ikväll har vi hunnit med att faila när det gäller att spela minigolf och sedan har vi varit på Kvantum. Haha, vi skulle spela minigolf inne i stan men när vi kom dit och skulle betala så säger dom att de har stängt och när vi kollar på klockan så var vi 4 minuter sena.. Dålig stil, tycker att dom hade kunnat bjussa på det och låtit oss spela. Men som tröst så åkte vi till Ica Kvantum och köpte en massa chips och grejjer, sedan har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och kollat på film.


morning sun

God morgon people! Jag har alldeles nyss ätit frukost. Asså jag kunde inte somna om i morse så jag klev upp 8.30. Jag förstår inte att när man väl är ledig så kan man inte somna men när man måste stiga upp tidigt så är man hur trött som helst? knas..

Men i alla fall så ska jag klä på mig och sedan bege mig ut i den friska luften. Vädret fotsätter att göra oss besvikna men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Vi får se om jag hjälper mamma att rensa jordgubbslandet så vi får några jordgubbar i sommar. Ingen sommar utan jorgubbar säger jag bara :D








Airplanes

Song for today:



Låten börjar någonstans efter 18 sekunder, men jag hittade ingen bättre video.


Today's buy


MQ




MQ


Amazing

Tjena, just nu sitter jag i soffan och gör ingenting, väntar på att äta snart. Idag har jag hunnit med att springa en liten runda och gått på stan med mami, papi och bror min, vi fikade lite å så. Kan visa det jag köpte sedan. Idag är det ju helt klart bättre väder än vad de var igår men det är ändå bara 14 grader. Man kan inte kalla det annat än en ÄKTA SVENSK SOMMAR...




TUFFT...

Jag tycker att det är lite (mycket) överdrivet med bröllopet som de allra flesta svenskar just nu sitter och kollar på. Alltså att de ska gifta sig kan ju vara en kul grej, men man behöver inte göra en sån big deal av det. Jag menar stora delar av Stockholm är avspärrat bara för att Victoria och Daniel ska åka i nån vagn som dras av hästar, otroligt fjolligt...



AFTONBLADETS BILD


John Mayer - Who Says

Song for today.


S-s-summer

Idag var det sista dagen på fotbollsskolan = chillpill. Det har både varit svårt och jobbigt att försöka hålla koll på alla ungar samtidigt. Men I did it! :D eheh. Kom nyss hem från affärn, snäll som jag är följde jag min mor och handla. Så nu väntar en smaskig kycklingmacka till middag.

Tjingeling


17 Juni

Tänkte bara lägga in ett litet snabbt inlägg såhär på kvällskvisten. Som ni vet så är jag ledare på fotbollsskolan, så därför har jag befunnit mig på fotbollsplanen hela dagen lång, en anledning till varför jag inte har bloggat de senaste dagarna. Man blir helt slut av att vara med ungarna det är sjukt hur aktiva de är all the time. I morgon så är det vattenkrig som det alltid brukar vara sista dagen, vi ser väl om jag överlever....

Hugs ♥


Femtonde Juni

Kom hem från fotbollsskolan för ett tag sedan. Jag och Martin är ledare för pojkar -01 och -02. Hahaha, igår började en av dessa små pojkar gråta för att han ville hem till sin mamma och alla blev tårögda eftersom de blev blöta och smutsiga av att spela i gruset när det regnade, KANON! Men det blev betydligt bättre idag när vi fick spela på gräsplanen.

Jag vill bara varna alla som ska ut i trafiken idag. Camilla Lundqvist aka www.camillagoesblogga.blogg.se ska ut och köra i rondeller och liknande med mopeden så SE UPP!!!!


Dagens outfit

Tänkte köra på en "dagens outfit". HAHA jag är nybörjare på detta, men det här får duga ;)



Tröja: Gina Tricot
Byxor: Åhlens
Kortärmad jeansjacka: Vero Moda


T r e t t o n d e

Hejhej, ska snart cykla iväg till Kempis för att få lite information om morgondagen och de övriga dagarna på den kommande veckan. Ska vara ledare på årets fotbollsskola, hahaha jag kommer inte alls köra slut på ungarna, nejnej. Haha, nä man jag kommer att vara snäll :)


Skriver mer sedan :D


Lovestoned - Rising Girl



Bara för att låten ger härliga sommarkänslor.

Pictures

Här kommer en hel hög med bilder från avslutningen.
























Beautiful

Kom nyss hem från stan. Mamma, jag och brorsan har varit och ätit på en ny asiatisk resturang. Jag åt kyckling med cashewnötter, underbart gott! Nu sitter jag och kollar på film med en godis skål i knät, bara sådär lite allmänt chill.

Dagens inköp.

    


Skolavslutningens höjdpunkt


Avslutningen 2010

Sitter ute på altanen och bara njuter av det underbara vädret, det gäller att ta vara på de få fina dagar vi får här i norrland. Som alla vet så vare ju skolavslutning idag, först så träffades vi i klassrummen för att sedan gå till den mindre mysiga idrottshallen. Där fick vi höra rektorn tala, en massa uppträdanden och grejer som brukar hända på skolavslutningar. Efter det så gick vi till klassrummen där vi fick våra betyg och omdömen. Nu är hela åttan slut och jag måste bara säga att det har varit ett grymt bra år med 8Bäst.

Ikväll så ska jag, Therese, Malin och Sandra åka in till stan för att äta och förmodligen så stannar vi där ett tag och träffar en massa trevligt folk.

En bild på den bästa klassen, resten av bilderna kommer sedan.


                                                            8B♥




gullvik

Idag så va vi i gullvik med skolan och chillade ganska hårt. Det var sån tur kanon väder så dagen det blev ganska lyckad. Efter det så tog jag och Ida bussen in till stan och sedan så träffade vi även Camilla och Rebecka och gick med dom, trevligt. Nu sitter jag här och fixar lite inför morgondagen, nämligen inget mindre än självaste skolavslutningen.

Lite bilder från dagens upplevelser.












the last day

Sitter på skolan nu och ser på någon ganska konstig film, okej haha jag ska erkänna att jag inte fattar någonting utav den. Jag bloggar från Mackes iPod (y), Agnes har sin sjal på huvudet och det ut som en.... Haha ja jag vet inte vad, sen läser hon moppeboken som en galning också eftersom hon gör ett andra försök på mopeprovet senare idag. Nu ska vi se filmen klart och fika lite. Så detta är vår sista timme i åttan på geneskolan, sorgligt? Nja inte precis :)

two days left.

Hade som sagt fotbollsturnering på skolan idag, det var rätt kul ändå. Men det kunde ha blivit bättre om man inte hade behövt sitta och vänta i evigheter på att få åka hem. Just nu håller jag på att försöka städa så jag ska fortsätta med det.


Sjunde juni

Kom nyss hem affärn, skulle köpa en sallad tills i morgon. Vi har fotbollsturnering med skolan hela dagen, det kommer ju att gå bra, eheh. Men bättre än att dega på skolan och städa. Idag har vi bara städat och gjort sånt som behövs såhär innan sommarlovet. Men vi fick glass av kioskis=AnnMarie? för att hon ska gå i pension, gulligt av henne tyckte vi så vi gav henne till och med en kram. Aja nu ska jag sluta babbla och ta mig en macka.

Förresten, alla vet nog redan men jag måste bara säga att det är bara 4 dagar kvar till skolavslutninen! A-W-E-S-O-M-E :D


hugs, ♥


design.

Jag tänkte passa på att tacka min gode vän Ida Westerlind aka PP aka www.spotlights.blogg.se för denna finfina design. Senare blir det någon header tror jag faktiskt (inte än på ett tag), men det får se ut sähär tills vidare :).

gabriielle.blogg.se

Ja då har även jag en såkallad blogg, kommer att skriva om lite olika ointressanta saker och så. Namnet blev lite knas, men det får bli så ändå. Nu tror jag att jag ska dra på mig bikinin och ut å steka i värmen, måste ju få lite färg sähär innan sommaren :D


hare bra sålänge :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0