J O B B

 Iteer på jobbet och dricker kaffekpp efter kaffekopp. Har blivit en riktig kaffetunn på sistone, särskillt nu när jag börjat jobba eftersom det inte finns så jättemycket annat att göra under dagarna. I alla fall så har jag bara 2 daga kvar att jobba efter idag. Det känns otroligt skönt och befriande faktiskt, snart kan jag njuta av mitt sista somarlov på riktigt.


KVÄLLSDOPP

 
 

DAGEN

Idag snörade jag och Camilla på oss träningsskorna och tog en promenad in till stan, väldigt skönt och shit vad varmt det var. Inne i stan träffade vi Elin och Rebecka och sedan satte vi oss i en park och käkade lite lunch, pratade Spanien och njöt i solen (även fast det blåste som attan vissa stunder)


T Y P I S K T

Kolla vad jag lyckades med förra veckan... Trodde faktiskt att det aldrig skulle hända mig men det gjorde det. Tur som jag har så ska en som vi känner till Sundsvall imorgon så då skulle hon lämna in den där, vilket betyder att jag får tillbaka den hel och fin imorgonkväll. En dag utan min nalle borde jag väl klara?
 

T R Ä N I N G

Ligger i sängen helt slut efter dagen. Började jobba vid 10-tiden och dagen gick så sjukt segt, 6 riktigt dryga jobbtimmar var det idag. I alla fall så åt jag direkt när jag kom hem och drog sedan och körde ett cykelpass samt lite gym, riktigt drygt men desto skönare efteråt. Nu väntas lite PLL i sängen med kvällsfika, harmoni.
 

SHOPPAT

 

SÖNDAG

Snällaste mormor och morfar kom hem från Stockholm idag och hade med sig denna till mig. Mycket skön och väldigt användbar. Tusen tack till dem!
 
 

NYTT I RUMMET

I veckan här tog jag och mamma en sväng till Birsta och Ikea i hopp om att hitta den perfekta sängen till mitt rum. Hittade vi det? Nej tyvärr, men därmot köpte vi en del annat, bland annat lite av sakerna på bilderna ovan. Var dock lite besviken över att det inte fanns någon säng, men nu har vi beställt en på Mio som kommer om ett par veckor, den kommer att bli super!
 
 

K A L A S

Herregud vad mina dagar är meningslösa att skriva om egentligen, består bara av jobb och träning typ. Men idag efter jobbet och träningen så åkte vi till min lillkusin som fyllde 6år. Fikade lite och gjorde sånt som man brukar göra på barnkalas.


N Ö J D

Detta var vad min klocka visade efter intervallpasset för någon dag sedan. Shit vad nöjd jag var, haha. Inte alltid man löper på sin högsta puls.


WE LAUGH WE DANCE WE CRY

Efter att jag tränat igår så blev jag bjuden på lunch hos Camilla. Trodde knappt mina ögon då jag såg vad hon hade ådstakommit och blev väldigt överraskad då det faktiskt var gott. Haha skämt åsido, det var supergott, typ en av de godaste salladerna jag ätit till och med. Vi satt och pratade, kollade lite på datorn och så. Mysig dag helt enkelt.
 

LET'S GO

Idag snörade jag och brorsan på oss rollerblades och åkte en bra bit. Det var faktiskt riktigt roligt och det är rätt bra träning också, snacka om ont i benen. Annars har jag inte gjort mycket idag, jobbat, tränat och dömt en fotbollsmatch. Cash is king!


MARBELLA

Jösses vad tiden går fort. Det känns som igår när vi satt där i Januari eller vad det var och höll på att boka resan. Att jag ska få åka med mina bästa vänner till ett ställe där vi kan sola, bada och bara umgås gör mig sjukt taggad. Nu är det inte länge kvar och jag längtar som en galning. Samtidigt så vill jag inte att tiden tills vi åker bara ska rinna iväg utan jag vill hinna ta vara på den också, detta är ju faktiskt mitt sista riktiga sommarlov och jag vill att det ska bli toppen. Är på himla bra humör idag så ikväll går jag och lägger mig med ett leende på läpparna. Peace
 
 

FÖRSTA JULI

 

RSS 2.0