ITALIENSKT

Godmorgon eller något. Jag sitter på bussen till Umeå med hockeylaget, vi ska spela mot löven. Seriepremiär, spännande. Igår hade jag träning mitt på dagen och efter den åkte jag och mamma runt till affärerna utanför stan. Sedan gick vi och åt italienskt på gastronomia. Jag åt en sjukt god pasta med kyckling och bacon. Efter det chillade vi hemma framför hockeyn och så. Nu ska jag nog försöka sova lite, vi hörs.


MORGON

Godmorgon på er. Idag har jag sovmorgon så jag har passat på att ta det lite lugnt nu på morgonen. Klev faktiskt upp tidigare än vad jag hade behövt men istället för att sova lite längre gjorde jag en smarrig frukost och myste framför tvn. Nu kommer snart farmor och hämtar mig så ska hon skjussa mig till skolan. Ha de!


MÅNDAG

Idag fick jag min skoldator och det är faktiskt den jag skriver från nu. Det är väll ingen superduper dator men den duger gott och väl och ett plus är att den är mindre och lättare än vad jag trodde. Då kommer väskan inte bli allt för tung. I alla fall så har jag inte gjort mycket efter min tidiga träning som jag hade idag. Måste även tillägga för er som kanske har missat att det är världens storm ute, blir typ rädd, haha. Jag ska verkligen på riktigt försöka ta tag i bloggen nu. Tack för mig!

RSS 2.0