B I T T E R

Skrattar åt denna bild idag. Less på allt, träningar, skolan och ja precis allt.

H O C K E Y H E L G

I helgen åkte jag och mitt lag norrut för en lite roadtrip. Föst besökte vi Luleå i COOP arena där siffrorna slutade hela 4-17 till oss! Sedan sov vi på Scandic i Luleå vilket var skönt och framförallt uppskattande med hotellfrulle på söndagsmorgonen. På söndagen åkte vi till Clemensnäs för att möta dem och där skrapade vi ihop 3 poäng efter 2-5 seger. En lyckad helg med andra ord.


M Y S

Idag efter skolan gick jag och världens bästa ned till waynes för lite häng. Ett par timmars pratande senare åkte vi hem och nu ligger jag i soffan och ska snart städa mitt rum. Ska bara orka ta mig upp härifrån först ;)


S O V M O R G O N

Sitter på bussen in till stan just nu. Har haft sovmorgon och den behövdes verkligen idag kan jag säga eftersom jag satt uppe länge (för mig som vanligtvis går och lägger mig före 23) med en krönika som skulle in innan midnatt. Men jag hann klart den och det känns riktigt bra att inte behöva vara sen med den. Annars har min morgon bestått av klädpanik, hatar när man inte vet vad man ska ha på sig. Nä, nu är bussen snart framme. Jag hoppas på en bra dag idag.


SÖNDAG

Lite eftermiddagsfika framför skidor på tvn, perfekt!


ARTONÅRSFIRANDE

Igår direkt efter träningen begav jag mig till Lovisa för en supergod födelsedagsmiddag eftersom den bruttan fyllde arton, grattis än en gång babe! Det var jättemysigt och jag hoppas att du tyckte om presenterna. Puss


GYMMA RÅÅÅÅ

Jag och Hanna har infört obligatoriska 'efter gym bilder' som vi måste ta så detta är ett litet smakprov på hur de senaste har sett ut, hahaha! På de flesta har vi försökt att se ut som att vi är dyngslut och vill kräkas men dom bilderna är tyvärr inte bloggbara. Även Linda ville joina på en liten gymbild hon med :)


L Y C K L I G

Just nu kan man verkligen säga att livet leker. Igår bokade vi nämligen en resa till Spanien. Så den kommande sommaren kommer att bjuda på en resa till Turkiet med familjen och sedan en resa till Spanien med brudarna och det känns bara såå bra. Nu hoppas jag att detta blir en sporre till att fortsätta kriga på i skolan (HAHA) även fast jag vet att det inte direkt kommer att göra någon skillnad. Men i vilket fall har man något att längta till.


RSS 2.0