FOTBOLLSTRÄNING


Drar upp på Kempis nu, tjing!

PRESS PLAY, FAST FORWARD.


Tjenixen! Idag slutade vi ovanligt tidigt så jag tog bussen hem vid 13.00. Riktigt skönt att bara ha Tyska och Fotbollsgym må jag säga. Ja när jag kom hem slappade jag bara ett tag innan jag bagav mig ut på en liten löprunda i solen, vilket också var jätteskönt. Jag tycker att det är så skönt att springa när man gör det i ett behagligt tempo, varken för snabbt eller för sakta. Men det som helt klart sänkte dagen till botten var att vi på fogy fick reda på att vi ska ha coopertest på onsdag, fy och fan säger jag. Nu ska jag ta tag i lite matte och samtidigt göra mig redo för en intervju med tidningen 7 om att jag är domare osv. Efter den blir det fotbollsträning. Ha det göttt!

TJUGONDE MAJ


Dessa bilder tycker jag representerar min dag på ett alldeles ypperligt sätt. Började med riktigt dryga intevaller följt av lite matteplugg. Sedan har jag även hjälpt mamma med maten som idag var tacos. Nu ligger jag bara och tar det lugnt framför VM finalen i hockey. Det skulle inte förvåna mig om jag går och lägger mig snart för mina ögon håller på att slockna.


MOBILBLOGGNING

Som ni kanske såg i det förra inlägget så blev det lite knas, speciellt bilderna eftersom de inte alla skulle vara i den ordningen. Men det är sådant man får ta när man är lat och mobilbloggar, hoppas ni är förstående. Haha, godnatt.


LÖRDAG I ALL ÄRA

Började dagen med att åka in till stan med Malin och Camilla. Vi köpte sallad och lite sånt på Ica och drog oss sedan ned mot parken vid arenan för en lite lunch-picknick. Det var helt klart mysigt men tråkigt nog blåste det ganska mycket så vi åkte hem efter ett tag. Nu ikväll cyklade jag och Camilla till affären för att sedan våldgästa Malin. Och ja, det slutade med några timmars fotbollsspelande på Kempis, snacka om memories!


NU JÄKLAR

Nu har jag, teknisk som jag är, fixat internetproblemet på min dator. Det känns mer än okej faktiskt och därför tänker jag slå till med en del bloggning igen. Eller, jag ska försöka. Så idag kanske det kommer upp en jädrans massa inlägg eller så blir detta det enda, det återstår att se. Ha det bra tills vidare!

RSS 2.0