GOTT NYTT ÅR


JULAFTON

Hade det otroligt mysigt igårkväll med släkten. Började dagen med att åka skridskor på Kempis sedan åkte vi på graven en sväng. Efter det stannade vi till hos farmor och farfar för att lämna en julblomma och för att hämta lite mat till julbordet. Väl hemma blev det dusch och fix innan de andra skulle komma. Kalle Anka såg vi på som vanligt men det som fattades var när vi på kvällen skulle dela ut julklappar, ingen tomte...Det är faktiskt första året som vi är utan tomte. Menmen, jag fick bra julklappar ändå.

GOD JUL


DAN FÖRE DAN

Inväntar nu främmande i form av ett par familjer för en glöggkväll, life is good.


TJUGOANDRA DECEMBER

Ligger i sängen och typ halvsover, är sjukt trött. Ändå blev det en liten sovmorgon eftersom vi började 9. På skolan blev det fika och sedan gick vi till kyrkan för själva julavslutningen eller vad man ska säga. Ovärd dag eftersom man inte ens var tvungen att gå dit... Fikade sedan på stan med Lollan, Camilla, PP och Sebastian. Efter ett långt häng på Café é Gelato kollade vi lite nyårsklänningar. Ska in sedan med mamma och kolla riktigt. Nu väntar käk så vi hörs.

CHRISTMAS IS THE THING

Längesedan nu. Eller åtminstånde ett par dagar. Började dagen med fotbollsgym, sedan åkte jag hem en sväng eftersom vi inte hade några lektioner. Åkte sedan tillbaka till stan för att lärarna på skolan hade en revy. Det var faktiskt riktigt kul. Efter en sväng på stan åkte jag hem. Därefter julhandling med mamma och pappa, det var för övrigt galet långtråkigt.. Nu ikväll har jag slagit in lite julklappar och så. Är sjukt less eftersom jag fortfarande inte är riktigt frisk. Sista hockeyträningen för året i morgon och jag vet inte ens om jag kan vara med. Har ju inte tränat hockey på ca 2 veckor, LESS! Nu väntar duschen och sedan kanske ett par koppar te. Hare gött

TJUGOFÖRSTA DECEMBER

Can you ever really forgive, if you can't forget?

CHRISTMAS TIME


DAGARNA SOM VARIT

Längesedan sist nu. Har ju varit sjuk och nu är det äntligen på väg åt rätt håll. I Fredags drog jag till Sandra med Emelie och Therese. Där åt vi god mat och hade julklappslek. Det blev som tur är inte krig och jag kom hem levande med en läppgrej och några hårspännen rikare. På Lördagen åkte jag och mamma in till stan för julklapps shopping och det blev en fika med mormor och morfar på ett mysigt café som jag inte kan namnet på. Idag har jag inte gjort någonting i princip. Eller jo, jag har gjort Rockey Roads som förövrigt måste klassas som julens godaste. Nu: Råplugga matte...

TWITTER

Har ju gått och skaffat mig twitter så följ @gabriiellew gott folk!


LUCIA

Ett år sedan, minns att vi va ganska dåliga. HAH

PAINT THE SKY AND MAKE IT YOUR'S

Är hemma från skolan idag eftersom jag har lite feber och är förkyld. Har inte mycket feber men ändå tillräckligt för att inte orka göra särskillt mycket. Missar ju lucia på skolan och det kompenserar jag med det som bilden visar och lussebullar. Senare om jag mår lite bättre ska jag åka på fotvård. SKÖNT!

ÅFF

Hejsvejs! Kom hem i Söndags från Luleå med en riktig förkylning och feber. Som tur är blev jag sjuk på hemvägen och kunde spela matcherna. På Fredagen när vi kom fram checkade vi in på Scandic och åkte sedan till Arcushallen för att titta när Västerbotten mötte Norrbotten, både tjejer och killar. Efter det tränade vi för att känna på mattan och lite så. På Lördag spelade vi mot Väterbotten och det var en riktigt tuff match eftersom de var riktigt duktiga. Efter en förlust med 3-1 kollade vi på killarnas match också. På Söndagen spelade vi mot Norrbotten och den matchen slutade lika, 2-2 men i och med att Norrbotten gjorde ett mer mål på Västerbotten än vad vi gjorde så var det dom som fick gå vidare... Riktigt surt att det ska behöva vara en sådan låg domarnivå...Menmen, senare nästa år kommer vi att möta Jämtland/Härjedalen för en placeringsmatch.

CUP KOMMUNAL

Ledig från skolan imorgon för att vid 10 tiden åka buss till Luleå och Cup Kommunal, tagga!

LOVE YOU GIRLS!

Lite bilder från i tisdags när Camilla, Rebecka, Sandra Therese, Emelie PP och Lollan kom hit för lite fika. Vi åt lite gott och lyssnade på julmusik, mys helt enkelt. Fick även presenter så tack igen för dom! Fyllde ju som sagt år igår och hade en kanondag helt enkelt. Släkten kom och jag fick finfina presenter även då. Pusss

ÄNTLIGEN


BIRTHDAY

we♥it
bra dag med bra människor=en glad nybliven sextonåring

BÄSTA

Åh, har verkligen världens bästa vecka framför mig, den kan inte bli bättre. Imorgon kommer mina favoriter hit och fikar och lite så, är även tränings ledig. På onsdag joinar jag 16år klubben. Och bäst av allt, på fredag åker jag med åff till Luleå för cup kommunal! Det kommer bli så kul, är taggad till tusen!


RSS 2.0