NOBODY KNOWS


Tog skoterkortet idag, därav bilderna från we♥it. Det var faktiskt mycket enklare än vad jag trodde. Så nu kan jag köra när vi är i stugan, skönt! Sovde förresten över hos mormor och morfar inatt, riktigt mysigt. Lite tråkigt att det blir så sällan bara. Nu ligger jag i soffan och laddar inför en ny vecka, som förmodligen kommer gå lika snabbt som de senaste.

PARADISE


Dryg dag idag. Eller ah egentligen inte men jag är så trött efter veckan så det var jobbigt ändå. Har haft en vecka med prov, redovisning, inlämning och läxa så jag är ganska trött. Nu väntas lite käk sedan mys här hemma. Ska förresten på skoterkurs imorgon, spännande!

TURN AROUND


Sammanfattar skoldagen med ett okej. Hade Juridik prov sista timmen och det kändes så bra tills de två sista frågorna, haha. Men vi får väll se hur det gick sedan. Nu ska jag käka lite mys-middag med mamma och brorsan.


FROM TODAY


Tjena tjena. Har nyss kommit hem från skolan och är dyngtrött. Hade en föreläsning om kost med fotbollen imorse och shit vad trött man blev av det, haha. Nog för att det var intressant och så men ah. Idag fick jag bocka av samhällsanalysen på min lilla lista på allt som ska göras under denna vecka och nästa. Kan ju säga att jag är lite stressad för att det är så mycket som ska lämnas in och allt så därför tänker jag ta tag i den där jädra novellen nu.
Tröjan på bilden är ny och svinskön är den också! Från JC

I JUST WANNA SEE YOU SMILE, ONLY FOR A LITTLE WHILE


Tog bussen till farmor och farfar efter skolan och käkade där. Nu ska jag på affärn med mamma och handla inför imorgon då vi ska på bortamatch. Efter det träning. Vi hörs!


LIFE DON'T COME WITH INSTRUCTIONS


Skolan idag var rätt chill fasktiskt, började med tyska, fotbollsgym, juridik och avslutade med engelska. Efter skolan följde jag med Sofia, Emmy och Elin till Wayne's innan jag ett par minuter senare tog bussen hem. Hade träning vid 17.00 tiden och höjdpunkten idag måste ha varit att vi slapp löpningen. Var sjukt otaggad på det, kallt och jäkligt som det är ute. Nu ikväll har jag precis som igår myst ner mig på mitt rum med tända ljus. Gjorde mig en sjukligt god smoothie också. Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan gå och sleepa. SKÖNT! Säger godnatt nu.

TWITT TWITT

¨
Jag tror att jag nämnt det tidigare men om ni vill så kan ni följa mig på gabriiellew på twitter.

GE MIG SOMMAR


Åh va kallt det ska vara ute, vill ha sommar!
Ska packa lite sedan beger jag mig på träning, is och löpning väntar.

JUST GET YOUR ASS BACK HOME


Ligger i sängen med tända ljus bredvid mig samtidigt som jag ivrigt försöker få novellen att få framåt. Går inte så värst bra för mig och jag ger snart upp med den. Fan att jag ska ha så sjukt dålig fantasi... Om jag inte fortsätter bråka med novellen blir det kanske några avsnitt av Revenge, bra serie det där!

SÖNDAG

Herregud vad helgerna ska gå fort. Blir galen. Dock går ju veckorna ganska snabbt nu också men helgerna ännu fortare. Ska iallafall berätta om det lilla jag gjort i helgen. I Fredags slutade vi vid lunch så jag, Camilla och Rebecka gick på Wayne's och käkade. Det blev ett par timmar där med prat och mys innan jag tog bussen till Kempis för träning. Igår hade vi match mot Clemens och den slutade lika vilket betyder vi är fortfarande obesegrade sedan över 2 år tillbaka. Efter matchen fick jag skynda mig som ett tok för mamma och jag skulle på hockeyn. Med tanke på hur dåliga dom var så blev det en förlust. Idag har familjen varit till mormor och morfar för firande av morfar. Nu degar jag i soffan och gruvar mig för att ta tag i novellen som måste skrivas...


LOOK FORWARD

Några bilder från veckan som varit. Hinner inte skriva nu så vi hörs senare.

RSS 2.0