TURKIET

Här kommer lite bilder på hur själva hotellet såg ut och jag kan säga att det var superfint. Allting var nytt och fräscht och vi trivdes hur bra som helst. Sedan var själva hotellområdet skitstort och det fanns alltifrån fotbollsplan till tennisplaner&gym till en shoppingaffär och ja, nästan allt du kan tänka dig. Sen var det också två superstora poolområden, lite utav ett av dem syns på en av bilderna och där fanns det en poolbar, volleybollnät och andra aktivitesgrejer och det den andra poolen bjöd på rutschkanor och sådant. Men vi hängde mest vid det med volleybollnät och det.








ph 1 & 2: Vid ingången.
ph 3: Denna syn möttes vi av då vi klev ut från vårt hotellrum.
ph 4: -
ph 5: Påväg ut från receptionen.
ph 6: En av barerna där vi oftast satt på kvällarna.
ph 7: Bild från ett av poolområdena, i "grottan" som syns i bakgrunden var det en poolbar.
ph 8: Följde man denna väg ned så kom man direkt till standen och havet.

AMERICAN PANCAKES





Gissa vad? Idag gjorde jag för första gången amerikanska pannkakor och konstigt nog blev dem inte jättefula, skräll. Gjorde i alla fall dem för att få en lite lyxigare frulle imorgon bitti. Måste ju ladda upp riktigt eftersom vi har e-kampen (ekonomi-kampen) där vår klass ska möta andra ekonomiettan, 2orna och 3orna i fotboll, volleyboll och brännboll. Jag ska spela fotboll och volleyboll så vi får väll se hur det går, haha. Idag har jag inte gjort sådär jättemycket, men dömde en match mitt på dagen och sedan har vi hälsat på farmor en sväng. Aja, vi hörs.

FOOTBALL

Sitter som bänkad framför tvn och matchen mellan Tyskland och Portugal i fotbolls EM. Det kommer jag förmodligen göra dagarna framöver, älskar att kolla på mästerskap för att man blir insatt på ett annat sätt då. Annars gör jag inte så mycket utan myser bara all by my self, haha. Dock ska jag gå och skära lite frukt nu, mums! Tjingtjing.


LÖRDAG


Bjuder på en webcambild av otroligt hög kvalitét dagen till ära. Sitter ute på altanen och håller på att ladda in bilderna från Turkiet till dator. Så lite senare idag kanske jag slänger upp lite bilder därifrån och kanske till och med berättar om hur vi hade det. Nu ska jag fortsätta med bilderna, dricka smoothie och äta lite frukt. Pussss


RSS 2.0